Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΦΙΞ "Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ" ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ







  • ΦΙΞ in art - Στο μικρό θέατρο του Πολυχώρου ΦΙΞ in art που βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις του παλιού εργοστασίου.



                                            ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 11.30
  • Παιδική Παράσταση σε σκηνοθεσία Αστέρη Πελτέκη.


    Η Καλλιτεχνική ομάδα ΦΙΞ art με χαρά ανακοινώνει την έναρξη των παραστάσεων του κειμένου της Εύας Ιεροπούλου “ Στην χώρα των Ονείρων ” σε σκηνοθεσία Αστέρη Πελτέκη.

    Ένα κείμενο “αντι-κείμενο” που μας παρουσιάζει τη ζωή, τα όνειρα και το όραμα των αντικειμένων για μια ονειρεμένη χώρα στην οποία θα μπορούν να συνυπάρχουν με αρμονία ή διαφορετικότητα και την ατομικότητα του καθενός. Σε αντίθεση με τον κόσμο των ανθρώπων όπου είναι υποταγμένοι χωρίς ελευθερία και πρωτοβουλία. Μια ματιά που ξεσκεπάζει τις αδυναμίες του δικού μας ανθρώπινου κόσμου και μας δείχνει το δρόμο για να φτιάξουμε κι εμείς την χώρα των ονείρων μας.

    Τα σκηνικά και τα κουστούμια είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένα από μεταποίηση παλαιών αντικειμένων. Η παράσταση απευθύνεται σε όλες τις τάξεις του Δημοτικού και στα μεγάλα Νήπια.

    Περίληψη του έργου:
    Μια παρέα από πράγματα περιφρονημένα, παραπεταμένα, βαλμένα στο περιθώριο: μια σοκολάτα, ένα ποντίκι, ένα μανιτάρι, ένα παλιό σχολικό βιβλίο, ένα χρηματοκιβώτιο περασμένης τεχνολογίας, μια πλαστελίνη... Η παρέα αυτή ονειρεύτηκε μια δική της χώρα. Μια χώρα δίκαιη, ειρηνική, ασφαλή, ένα καταφύγιο για τους περιφρονημένους όλου του κόσμου. Τη χώρα των ονείρων τους. Το εγχείρημα όμως είναι δύσκολο και τα προβλήματα ξεκινούν σχεδόν αμέσως.
    Άραγε θα τα καταφέρουν; Θα γίνει "η χώρα των ονείρων" πραγματικότητα;

    Οι παραστάσεις θα λάβουν μέρος στο μικρό θέατρο (200 θέσεων) του Πολυχώρου ΦΙΞ art που βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις του παλιού εργοστασίου.
    Τιμή εισιτηρίου: 6ευρώ





ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 11:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου