Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/10/2012 "SCREEN " EΛΛΗΝΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ DJ MANOLLO

                                             

                   ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

                                      EΛΛΗΝΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ 

                                                      ΜΕ DJ MANOLLO
                                                                 ΣΤΟ


                       SCREEN  ATHLETIC BAR



Picture 0 for Οι αθλητές σκοράρουν στο Screen Athletic Bar

Τιμή ποτού 6,5E
Mπύρα "Μύθος" 3E

Ο νέος πολυχώρος στο εμπορικό κέντρο «Μακεδονία», στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, ετοιμάζει εκπλήξεις για τους φίλους του αθλητισμού


Πόλος έλξης των αθλητών και αθλητριών της Θεσσαλονίκης έχει γίνει, στον μόλις ένα μήνα της λειτουργίας του, ο νέος πολυχώρος Screen Athletic Bar, στο εμπορικό κέντρο «Μακεδονία» στην Ανατολική πλευρά της πόλης.

Σε έναν φιλόξενο χώρο περίπου 430 τετραγωνικών μέτρων, με 12 οθόνες που μεταδίδουν ζωντανά από το πρωί μέχρι το βράδυ όλα (κυριολεκτικά) τα αθλητικά (και όχι μόνο) γεγονότα, από πινγκ-πονγκ και formula 1 μέχρι champions league, το Screen Athletic Bar καλύπτει τις ανάγκες των πιο απαιτητικών φίλων του αθλητισμού.


Μάλιστα, σε χώρο ακριβώς δίπλα, πολύ σύντομα θα φιλοξενείται studio ραδιοφωνικού σταθμού, που θα εκπέμπει στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, με την υπογραφή του Νίκου Πετρουλάκη, σύγχρονες αθλητικές και άλλες ραδιοφωνικές παραγωγές!


Δρομολογείται επίσης η δημιουργία web radio, web tv και ενός αθλητικού portal.
Βασική καινοτομία θα είναι η διάδραση μεταξύ των θαμώνων του καταστήματος, αθλητών και φίλων του αθλητισμού, και των δημοσιογράφων, ώστε οι ακροατές και οι τηλεθεατές να απολαμβάνουν ένα πολύ διαφορετικό αθλητικό προϊόν από τα συνηθισμένα.
«Στόχος μας δεν είναι οι τυπικές εκπομπές, με τις συνήθεις οπαδικές αντιπαραθέσεις. Θέλουμε να αναδείξουμε την ευγενή άμιλλα και την πολιτισμική διάσταση του αθλητισμού. Έτσι, για παράδειγμα, στη βραδινή ζώνη του ραδιοφώνου, μπορεί να ακούσετε τον Πάμπλο Γκαρσία σε ρόλο παραγωγού, να επιλέγει μουσική από τη χώρα του», λέει στη Voria.gr ο υπεύθυνος του εμπορικού τμήματος του πολυχώρου Μανώλης Ευστρατιάδης.



Αυτά και πολλά άλλα πρόκειται να συμβούν σ αυτό το πολιτιστικό γίγνεσθαι ...........ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ!!!!!!!!!!!!....Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΟΛΚΟΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ!
Ολκός Πολιτιστικά
www.olkospolitistika.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου