Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΡΓΙΝΑ "ΜΕΡΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ"


                                                                 ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΡΓΙΝΑ

                                                            ΜΕΡΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ



"Μέρες Ραδιοφώνου" στο θέατρο Βεργίνα

Οι "Μέρες ραδιοφώνου" στη Θεσσαλονίκη.
 Ένα μουσικό ταξίδι στις πιο νοσταλγικές μέρες του ραδιοφώνου, με αξέχαστα τραγούδια και αγαπημένες εκπομπές που σφράγισαν την σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, ξετυλίγεται στη σκηνή του θεάτρου "Βεργίνα".

Ξεκινώντας από τη δημιουργία της ραδιοφωνίας το 1938 και για πενήντα ολόκληρα χρόνια, εκπομπές που άφησαν υπέροχες αναμνήσεις, όπως ‘’Η θεία Λένα’’, ‘’Χαρούμενα Ταλέντα’’, ‘’Το θέατρο στο μικρόφωνο’’, ‘’Μοντέρνοι ρυθμοί’’ και πολλές ακόμη, θα ζωντανέψουν επί σκηνής στο Θέατρο Βεργίνα σε μια μοναδική ιστορική αναδρομή. 
Στην παράσταση θα ακουστούν επίσης τραγούδια όλων των μεγάλων μας δημιουργών που σφράγισαν ανεξίτηλα τα ελληνικά ερτζιανά στις ημέρες που πέρασαν. Τότε που η μαγεία του ραδιοφώνου έφερνε σε επαφή τους απλούς ανθρώπους με το θέατρο, τη λογοτεχνία, τη μουσική κι άφηνε τη φαντασία του ακροατή να ντύσει τον ήχο με τις δικές του εικόνες. Γιατί, όπως έλεγε και ο Μάνος Χατζιδάκις: ‘’….η τηλεόραση μας αιχμαλώτισε, ενώ το ραδιόφωνο μας μάγεψε’’. 
Info:
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από 25 Ιανουαρίου για 6 μόνο παραστάσεις στο θέατρο Βεργίνα
Ώρα έναρξης: 22.00 
Εισιτήρια, στην τιμή των 12€,
Στην τιμή περιλαμβάνεται είσοδος στη μουσική παράσταση, 1 ποτό κατά την διάρκεια της παράστασης, είσοδος στο Καζίνο και 5€ gaming voucher για παιχνίδι. 
Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα άνω των 21 ετών. Απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Περισσότερες πληροφορίες στο 2310 491 291.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου